Biografia

Roger Morelló Ros (Reus, 1993*) és aclamat per la seva “expressivitat, domini de les dinàmiques ... i molt de caràcter”.

Actua regularment en nombrosos països i en importants sales com el Palau de la Música Catalana, la Filharmònica de Berlín, l’Auditori Pau Casals o la Casa Milà d’on n’ha sigut Artista Resident 18/19.

       Roger ha obtingut 16 premis en concursos nacionals i internacionals, ha estat convidat en molts festivals (Verbier Festival, Rheinhessen Musikfestival, Euregio Musikfestival...), i ha tocat amb renombrats artistes com Damian Martínez, Maria Kliegel, diversos professors de les universitats de música de Berlin, Viena, Weimar i amb membres del Michelangelo String Quartet i Artemis Quartett.

       Ha estudiat amb David Blay a Vila-seca, amb Damian Martínez a Musikene i actualment cursa Diploma de Solista amb Maria Kliegel a Colònia (Alemanya) recolzat per la Deutschlandstipendium i la Beca Güell.

       Roger és Membre d'Honor de Une Clé de Sol pour une Étoile, una organització que treballa en pro de nens desafavorits mitjançant la música, i també és membre de la Fundació Yehudi Menuhin, que inclou dur a terme concerts socials. Ha estat guanyador d’una beca Humboldt i becari del DörkenStiftung. A més, és retransmès sovint per Catalunya Música, per a la Ràdio Nacional d’Espanya i per a la BBC.

gallery/img_1495